Houtpost & Polderpraatjes

Landschapskrant Regionaal Landschap Houtland & Polders

De landschapskrant verschijnt twee keer per jaar (april, september). Je vindt er informatie over de streek, het landschap, de natuur maar ook over onze lopende projecten en resultaten. De TussenUiTje's en Tips informeren je over leuke activiteiten en bezienswaardigheden. gratis

prijs
Delen

 

De landschapskrant verschijnt twee keer per jaar (april, september). Je vindt er informatie over de streek, het landschap, de natuur maar ook over onze lopende projecten en resultaten. De TussenUiTjes en Tips informeren je over leuke activiteiten en bezienswaardigheden. 

 

  • Je vindt gedrukte exemplaren bij de toeristische diensten, gemeentehuizen, bibliotheken, het provinciehuis en de bezoekerscentra Bulskampveld en 't Zwin.
  • Je kan je gratis abonneren via onderstaande knop. Kies voor een digitale of papieren versie of bestel een gratis papieren exemplaar via het Tolhuis op 0800/200 21.
Abonneer je op de Houtpost & Polderpraatjes

We hebben ook een digitale nieuwsbrief. Als je e-mailadres opgeeft, blijf je maandelijks op de hoogte van de meest actuele weetjes (activiteiten, projecten, realisaties…). Als je ons ook nog op Facebook volgt, zal je geen enkel nieuwtje meer missen.


Hieronder kan je onze landschapskranten digitaal inkijken.


Voorjaar 2023

© RLHP
Download de papieren versie

Najaar 2023

© RLHP
Download de papieren versie


Najaar 2021

© Adobe Stock
Download de papieren versie

Puzzelwedstrijd: Helemaal mee?

Heb je de landschapskrant helemaal gelezen? Dan ben je weer helemaal mee. En dat kan je checken door onze puzzel in te vullen. Los de vragen op en ontdek het codewoord dat verschijnt in de verticale, groene balk. 

Per editie worden er 3 bonnen uitgedeeld voor een 100% West-Vlaams streekproductenpakket.

Wie het antwoord vindt, kan dit doormailen naar wedstrijd@rlhp.be of via onderstaand wedstrijdformulier.

Winnaars worden persoonlijk verwittigd.