Houtpost & Polderpraatjes

Landschapskrant Regionaal Landschap Houtland & Polders

De landschapskrant verschijnt twee keer per jaar (april, september). Je vindt er informatie over de streek, het landschap, de natuur maar ook over onze lopende projecten en resultaten. De TussenUiTje's en Tips informeren je over leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Terug naar overzicht

gratis

prijs
Delen

 

De landschapskrant verschijnt twee keer per jaar (april, september). Je vindt er informatie over de streek, het landschap, de natuur maar ook over onze lopende projecten en resultaten. De TussenUiTjes en Tips informeren je over leuke activiteiten en bezienswaardigheden. 

 

  • Je vindt gedrukte exemplaren bij de toeristische diensten, gemeentehuizen, bibliotheken, het provinciehuis en de bezoekerscentra Bulskampveld en 't Zwin.
  • Je kan je gratis abonneren via onderstaande knop. Kies voor een digitale of papieren versie of bestel een gratis papieren exemplaar via het Tolhuis op 0800/200 21.
Abonneer je op de Houtpost & Polderpraatjes

We hebben ook een digitale nieuwsbrief. Als je e-mailadres opgeeft, blijf je maandelijks op de hoogte van de meest actuele weetjes (activiteiten, projecten, realisaties…). Als je ons ook nog op Facebook volgt, zal je geen enkel nieuwtje meer missen.


Hieronder kan je onze landschapskranten digitaal inkijken.

Najaar 2022

Bekijk de digitale versie
© Erwin Derous
Download de papieren versie

 

Najaar 2021

© Adobe Stock
Download de papieren versie