Lancering Luisterbossen

Ben jij tussen de 5 en 10 jaar? Dan nodigt vleermuis Sono jou en jouw gezin, familie, vrienden of leefgroep graag uit op de lancering van de Luisterbossen. Dit op zondag 26 mei 2024 om 14u in provinciedomein Tillegembos.Tillegem in Brugge

Startplaats

26 mei 2024 | 14u00

Start

26 mei 2024 | 17u00

Einde

gratis

prijs
Delen

Op het programma

Joepie! Op mijn feest kunnen jullie mijn nieuwe audiowandeling ‘Luisterbos Tillegembos’ uitproberen. We trekken samen het bos in. Trek dus zeker speelkleren aan voor in het bos.

Ik daag jullie graag uit met speelse opdrachten die jullie zintuigen prikkelen. Jullie spitsen jullie oren, steken jullie neus in de lucht en mogen aan allerlei natuurelementen voelen.

Maar jullie mogen ook dansen als een kikker, stokstijf staan als een reiger, trommelen zoals een specht en nog veel meer.

Het verschil met andere audiowandelingen?  Heel wat opdrachtjes kan je ook doen als je een visuele beperking hebt, al blijft begeleiding wel noodzakelijk.

Op de opgeladen gsm van je mama, papa of begeleider downloaden jullie thuis de Erfgoedapp. Die gebruiken we op het feest.

Bekijk hier hoe dat in z'n werk gaat. Ook meer info over toegankelijkheid vinden jullie daar terug.

Naast de leuke wandeling wordt op het feest hier en daar ook randanimatie of iets lekkers aangeboden.

Praktisch

  • Parkeren kan op volgende Parking Tillegembos waar enkele toegankelijke parkeerplaatsen aanwezig zijn. Van deze parking is +- 600 meter wandelen naar de afspreekplaats.
  • Je fiets parkeer je meteen aan het kasteel.

Meer info

Voor meer informatie, contacteer niek.godfroid@rlhp.be.

Wanneer?

Zondag 26 mei, van 14u tot 17u

Bereikbaarheid