Bijensymposium

6de Bijensymposium

Welkom op het 6de Bijensymposium in Zwin Natuur Park (Knokke-Heist)

Inschrijven

Zwin Natuur Park

Startplaats

27 April 2023 | 09u00

Start

27 April 2023 | 16u00

Einde

Gratis

prijs

Lente

Seizoen
Delen

De succesvolle edities van de voorbije jaren bewijzen het: bijen liggen ons nauw aan het hart. Het project Kruisbestuivers gaat zijn laatste jaar in en ziet zijn missie slagen: regiobreed bijenvriendelijke acties stroomlijnen, kennis en ervaring opdoen en delen, onderlinge samenwerking versterken. Met als kers op de taart het 6de West-Vlaamse Bijensymposium.

Op het menu dit jaar staan nectar en stuifmeel. Een evidentie voor de bij maar ook wij kunnen er veel uit leren. De standenmarkt tijdens de middagpauze biedt de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. In de namiddag verkennen we de bijenwereld in het Zwin Park en de omgeving.  

Het symposium opent zijn deuren voor bestuurders en personeel van gemeenten, imkers, lesgevers, gidsen en al wie interesse heeft in een bijvriendelijke omgeving. Bekijk vanaf maart het volledige programma op www.bijensymposium.be en schrijf je snel in. Het bijensymposium (lunch en receptie inbegrepen) is gratis.

 

 

 

Het bijensymposium is een organisatie van het Regionaal Landschap Houtland & Polders, Stadlandschap West-Vlaamse hart, Regionaal Landschap Westhoek, Stadlandschap Leie & Schelde, Provincie West-Vlaanderen, Inagro, Knokke-Heist en Zwin Natuur Park en kadert binnen het PDPO project Kruisbestuivers met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.  

© RLHP
© RLHP